14K Gold Filled Aranyozott Gyűrű 2022

14K Gold Filled Aranyozott Gyűrű 2022

14K Gold Filled Aranyozott Gyűrű 2022. Ezek az ékszerek nem színezik el a bőrt, nem okoznak. Leütés előtt kérlek érdeklődj, hogy meg van e még a kinézett.

14 K White Gold Filled Gyűrű 7es ÚJ! Ékszer Galéria Savaria online
14 K White Gold Filled Gyűrű 7es ÚJ! Ékszer Galéria Savaria online from galeriasavaria.hu

Web gyönyörű aranyozott ( gold filled ) gyűrű cubic cirkon kövekkel diszitve! Web gyönyörű 14k gold filled arany gyűrű aaa+ top minőségű pink cirkónia kövekkel mérete: 1 800 ft gold filled aranyoztt gyűrű!

A Méretek A Fotón Láthatók A Gold Filled (Aranydiffúziós) Ékszereket Nem Szabad Összetéveszteni Az.

Web gyönyörű 14k gold filled arany gyűrű cseh kristályokkal díszítve mérete: Ezek az ékszerek nem színezik el a bőrt, nem okoznak. Web 14k gold filled aranyozott gyönyörű gyűrű, , szikrázóan csillogó kővel elegáns megjelenésű.

Az Ár Egy Darab Termékre Vonatkozik.

1db aranyozott 9 karátos (gold filled) gyűrű. Nem kopik mint a gold plated, futtatott arany! 1 001 ft * eladó a képeken látható 4 db gold filled 10k aranyozott köves gyűrű!

450 Ft Az Aukció Vége:

Web gyűrű (247) belső átmérő: 3 db ékszer vásárlása esetén állom a. Leütés előtt kérlek érdeklődj, hogy meg van e még a kinézett.

Web Goldfilled Fülbevaló 17Mm + Medál 14K Gold Color.

Web 14k fehér arannyal bevont gold filled gyűrű cz és swarovski kővel. Web eladó a képeken látható 4 db gold filled 10k aranyozott köves gyűrű! Web gyönyörű 14k gold filled arany gyűrű aaa+ top minőségű pink cirkónia kövekkel mérete:

Web A Gold Filled Ékszerek Használata Során Nem Tapasztalhatók Az Aranyozott Tárgyakéhoz Hasonló Nem Kívánatos Jelenségek.

Web 14k gold filled aranyozott gyönyörű gyűrű, , szikrázóan csillogó kerek rubinszínű szimulált drágakővel és apró cirkóniákkal, elegáns megjelenésű, ajándéknak is. Goldfilled gyűrű 20mm 18k szín. 1 800 ft gold filled aranyoztt gyűrű!

Leave a Reply