14K Gyémánt Gyűrű

14K Gyémánt Gyűrű

14K Gyémánt Gyűrű. Akár fehér és rose aranyból. Web gyémánt gyűrű 14k aranyból, egyenes és hullámos szár, apró átlátszó gyémántok.

1 karátos gyémánt gyűrűCsipkés foglalatú gyémánt gyűrűKarl Ékszer
1 karátos gyémánt gyűrűCsipkés foglalatú gyémánt gyűrűKarl Ékszer from www.karl-ekszer.hu

Szerezd be te is álmaid eljegyzési. Web az arany gyűrű és gyémánt gyűrű. Vígékszer üzletében 1137 budapest, vígszinház utca 5.

Web 14K Fehér Arany Eljegyzési Gyűrű Gyémánttal.

Szerezze meg a kedvezménykódot a kód csak a következő időpontig érvényes: Fehér gyémántok (3.00 cts) elérhető méret: Ehhez a termékhez ajándékok járnak, melyeket a fizetésnél tud kiválasztani.

Minden Gyémánt Gyűrűnk Rendelkezik Az Eredetét, És A Nemesfémtartalmát Igazoló Hatósági Fémjellel, Gyémánt Gyűrűink Túlnyomó.

A süllyesztett, peremes (button) foglalat élénk csillogást. Polírozott felületének köszönhetően, az egész gyűrű egy káprázatos fényes csillogást kap. A bevágás közepén három kerek tiszta briliáns ül.

Web 14K Sárga Arany Gyűrű Gyémánttal És Smaragddal Ékítve, A Magyar Aranykereskedő Zrt.

Mindegyik gyémántgyűrű egyedileg, kézzel készült a legszebb gyémántokkal. Az arany gyűrű és a gyémánt gyűrű elkészítésekor a felhasznált anyag minden esetben az arany. 81 850 ft 96 290 ft.

Raktáron Arany Gyémánt Eljegyzési Gyűrű 0,040 Ct 0,05 Ct.

1075 budapest, király utca 1. Web 14k fehér arany eljegyzési gyűrű. Vígékszer üzletében 1137 budapest, vígszinház utca 5.

Web Gyémánt Gyűrűk, Gyémánt Ékszerekés További Arany Ékszerek Raktáron Ingyen Szállítás 24 Órán Belül, Luxus Doboz, Ajándékok.

Akár fehér és rose aranyból. A gyűrűt 8x 0,01ct és 2x 0,06ct méretű gyémánt díszíti, a gyűrű központi, négy karmos foglalatában egy 0,20ct méretű gyémánt kapott helyet. Szerezd be te is álmaid eljegyzési.

Leave a Reply