4 Mm O Gyűrű

4 Mm O Gyűrű

4 Mm O Gyűrű. Ez az anyag rendkívül ellenálló olajokkal, zsírokkal és szénhidrogénekkel szemben. Web a természet inspirálta, fakéreg felületet mintázó gyűrű biztosan egyedi választás!

OBI Ogyűrű 11 mm x 2,5 mm 5 darabos készlet vásárlása az OBI nál
OBI Ogyűrű 11 mm x 2,5 mm 5 darabos készlet vásárlása az OBI nál from www.obi.hu

Web geko o gyűrű készlet, 900db és más tömítőgyűrűk nagy választékban a szerszámkell barkácsáruházban. Ez az anyag rendkívül ellenálló olajokkal, zsírokkal és szénhidrogénekkel szemben. Web aktuális és akciós ajánlatok.

Egyedi Méretű Szilikon Gyűrűk Gyártása Ipari, Élelmiszeripari És Gyógyszeripari.

Web geko o gyűrű készlet, 900db és más tömítőgyűrűk nagy választékban a szerszámkell barkácsáruházban. Ez az anyag rendkívül ellenálló olajokkal, zsírokkal és szénhidrogénekkel szemben. Web listákat hozhatsz létre kedvenc termékeidnek, így előre össze tudod készíteni magadnak és értesülni tudsz, ha kedvezőbb lesz az ára.

Web Hőálló Szilikon O Gyűrű.

Az ár 1 db gyűrűre vonatkozik. Az ön árengedménye áfa nélkül. Web szilikon o gyűrűk hideg és meleg alkatrészek tömítéséhez, élelmiszeripari és otthoni használatra a gyártótól!

Web Fedezze Fel Itt Nagy Választékunkat Az Ipar Mindegyik Ágazatához!

10 20 40 100 első előző 1 | 2 | 3.193 következő. Web a természet inspirálta, fakéreg felületet mintázó gyűrű biztosan egyedi választás! 925 finomságú antikolt ezüst, viaszveszejtéses technikával készült ékszer.

188 Mm, Szelvény Ø 8 Mm.

Web aktuális és akciós ajánlatok.

Leave a Reply