Antenna Ferrit Gyűrű

Antenna Ferrit Gyűrű

Antenna Ferrit Gyűrű. Magas minőségű termékeink és szolgáltatásaink, valamint több mint 550 000 másnap szállítható. Valójában ez a huzal típusától és vastagságától függ, amely szűrő (mely.

DrahtDurchmesser 0.3mm WENN SpulenAntenne des HFBadFerritKernRFID
DrahtDurchmesser 0.3mm WENN SpulenAntenne des HFBadFerritKernRFID from german.split-corecurrenttransformer.com

Web 122 rows ferrit gyűrűk. Valójában ez a huzal típusától és vastagságától függ, amely szűrő (mely. Web az rs ferritgyűrűk és passzív alkatrészek széles választékát nyújtja.

More Than 20Cm Is Unnecessary.

Web a ferrit egy ferromágnes, amely nem vezetelektromos áram, azaz valójában mágneses szigetelő. Ez a fajta mágnes nagyon kemény, rideg és más, mágneses anyagokat képest alacsonyabb energia jellemzőkkel rendelkezik. Web ferrit gyűrű 23×12, 5×6, 4 mm ( ferritgyűrű torroid kézi tekercseléssel is ) méret :

Magas Minőségű Termékeink És Szolgáltatásaink, Valamint Több Mint 550 000 Másnap Szállítható.

Web 122 rows ferrit gyűrűk. Web klasszikus ferrit mágnesek egyedi gyártása, valamint széles választéka különböző formában, úgy mint a ferrit korong, ferrit hasáb és a ferrit gyűrű. Web eladó a képen látható nagy teljesítményű ferrit gyűrű.

Client The Car Rental Co.

A gyűrűk méretének csökkentésével az adatsűrűség lassan növekedett. Az információ tárolását a mágnesezhető kerámiagyűrű mágneses polaritásának felhasználásával végzi. Web fekete ferrit mágneses gyűrűk széles méretválasztékban.

Valójában Ez A Huzal Típusától És Vastagságától Függ, Amely Szűrő (Mely.

Web ferrit gyűrű, rt 20x12x10 gyártó: Óriási előnye a ndfeb mágnesekkel szemben az alacsony ára és a viszonylag magasabb hőtűrő képessége. Web a ferrit gyűrű saját kezével történő felszereléséhez meg kell értenie ezeknek a termékeknek a típusait.

Info@Magnesek.hu +36 20 223 0365.

Kezdőlap > ferrit magok > ferrit gyűrűk. 23 × 12, 5 × 6, 4 mm (külső áttmérő × belső átmérő ×. 600 ft eladó a képen látható nagy teljesítményű ferrit gyűrű.

Leave a Reply