Antik Eljegyzési Gyűrű 2022

Antik Eljegyzési Gyűrű 2022

Antik Eljegyzési Gyűrű 2022. Web ahány ház, annyi szokás! Web antik arany gyűrű / türkiz lejárat:

Antik arany eljegyzési gyűrű valódi 0,9 karátos gyémánttal Engagement
Antik arany eljegyzési gyűrű valódi 0,9 karátos gyémánttal Engagement from www.pinterest.com

Mind a(z) 6 találat megjelenítve. Meguntad, hogy mindenkinek ugyanolyan vagy legalábbis nagyon hasonló a jegygyűrűje? Web antik eljegyzési gyűrűk.

300 000 Ft 240 000 Ft.

2 nap 19 óra 0 licit. Mindezeket a stílusokat egyszer viselte valaki, aki szerelmes volt, és ez teszi a gyűrűket. White & black gyémánt ékszerek

Web Antik Eljegyzési Gyűrű Középen Kék Gyémánt Kővel, Szecessziós Foglalatban.

Web közel 1 karátos antik gyémánt eljegyzési gyűrű régi briliáns csiszolású gyémánttal díszítve. Art deco gyűrű gyémántokkal és akoya gyönggyel. Web antik gyémánt eljegyzési gyűrű 0,6 karátos régi briliáns csiszolású gyémánttal díszítve.

Web Antik Arany Gyűrű / Türkiz Lejárat:

Meguntad, hogy mindenkinek ugyanolyan vagy legalábbis nagyon hasonló a jegygyűrűje? Eljegyzési gyűrűinket raktáron tartjuk, így nem kell rendelési idővel számolnod! Mind a (z) 9 találat megjelenítve.

500 000 Ft 400 000 Ft.

14k arany smaragd gyémánt eljegyzési gyűrű diana hercegnő model. Immár több, mint 20 éve budapesten. Web a régiségekért, régi ékszerekért sok ember rajong.

Keresse Meg A Weboldalon Azt Az Egyedi Darabot, Amely A Legközelebb Áll A Szívéhez, Vagy Készíttessen.

A vintage vagy antik gyűrű minden szépségét kínálja a vágási minőséggel (ami fokozza a szikrát), az élénk. Budapesti ékszer szalonunkban és webshop. Web eljegyzési gyűrű készletről és megrendelésre, a legszebb természetes drágakövekkel.

Leave a Reply