Atlantiszi Gyűrű Aranyból

Atlantiszi Gyűrű Aranyból

Atlantiszi Gyűrű Aranyból. Az atlantiszi gyűrű sokszorosított másai a gyártásban felhasznált anyagaikban különböznek. A 3 dimenziós kialakítású atlantiszi gyűrű.

Atlantiszi ezüst gyűrű Aranyékszer, ezüstékszer
Atlantiszi ezüst gyűrű Aranyékszer, ezüstékszer from aranyekszerbolt.hu

Az atlantiszi gyűrű egy rejtélyes, sok mindenre használható ékszer, ami nem csak díszít hanem védelmet ad és energetikailag tisztít és feltölt minket. Gyakran ékkövekkel díszítik, de a gyűrű maga nem a felhasznált anyagok, hanem. A termék megvásárlásával 56 hűségpontot gyűjthetsz, így a kuponod értéke:.

Jma Ékszer 8083 Csákvár, Szabadság Tér 11.

Az atlantiszi gyűrű nemcsak titokzatos, de egyre szélesebb körben terjed, hiszen védelmező és gyógyító ereje rendkívüli. A termék megvásárlásával 56 hűségpontot gyűjthetsz, így a kuponod értéke:. Gyűrű 9k sárga aranyból cirkóniás szárakkal, virág apró, kerek, átlátszó cirkóniákból.

585 Kissé Kiszélesedő Vállú Arany Gyűrű, Amelyet Egyenes ,Átlós Rovátkák Díszítenek, Középpontjában Tiszta Briliánssal.

Egyedi, kézzel készült ékszerek, gyűrűk, láncok készítésére specializálódtunk nemes alapanyagokból, aranyból és ezüstből. Ehhez a termékhez ajándékok járnak, melyeket a fizetésnél tud kiválasztani. A 3 dimenziós kialakítású atlantiszi gyűrű.

Az Eredeti Gyűrűt Egy Francia Egyiptológus, D’agrain Márki Találta Meg.

Az eredeti gyűrűt egyiptomban fedezték. Az atlantiszi gyűrű sokszorosított másai a gyártásban felhasznált anyagaikban különböznek. Az atlantiszi gyűrű mellett az atlantiszi karkötő is népszerűségnek örvend.

Gyakran Ékkövekkel Díszítik, De A Gyűrű Maga Nem A Felhasznált Anyagok, Hanem.

Az atlantiszi gyűrű sokszorosított másai a gyártásban felhasznált anyagaikban különböznek, létezik aranyból, ezüstből, acélból, rézből… gyakran ékkövekkel díszítik, ami nem. A feltételezések szerint ugyanis onnan. Az ezoterikus tanítások szerint erős az energetikai kisugárzása, mely fehér mágnseses teret teremt.

Az Atlantiszi Gyűrű Egy Rejtélyes, Sok Mindenre Használható Ékszer, Ami Nem Csak Díszít Hanem Védelmet Ad És Energetikailag Tisztít És Feltölt Minket.

375 arany gyűrű fényes szárakkal,. Az atlantiszi gyűrű két végén levő háromszögek a sziriuszt jelképezik, amelynek atlantiszi vonatkozásai vannak. Az atlantiszi gyűrű egy rejtéifj lomnici zoltán felesége lyes, sokállatvédők budapest mindenre használható ékszer, amidamjanich utca 26 nem csak díszít hanem.

Leave a Reply