Atlantiszi Gyűrű Győr

Atlantiszi Gyűrű Győr

Atlantiszi Gyűrű Győr. Az atlantiszi gyűrű nemcsak titokzatos, de egyre szélesebb körben terjed, hiszen védelmező és gyógyító ereje rendkívüli a tapasztalatok alapján. Kezdőllopott idő ap / atlantisz ékszerei atlantiszi gyűrű ( 59, 60 ) 15 980 ft.

Apacs Ezüst és Piercing Home Facebook
Apacs Ezüst és Piercing Home Facebook from www.facebook.com

Az atlantiszi gyűrű nemcsak titokzatos, de egyre szélesebb körben terjed, hiszen védelmező és gyógyító ereje rendkívüli. Az atlantiszi gyűrű két végén levő háromszögek a sziriuszt jelképezik, amelynek atlantiszi vonatkozásai vannak. Az ezoterikus tanítások szerint erős az energetikai kisugárzása, mely fehér mágnseses teret teremt.

Kezdőllopott Idő Ap / Atlantisz Ékszerei Atlantiszi Gyűrű ( 59, 60 ) 15 980 Ft.

Atlantiszi gyűrű több méretben, közvetlen a nagykereskedőtől! A feltételezések szerint ugyanis onnan. Vésett trió gyűrű “örökké” gyűrű;

Az Eredeti Atlantiszi Gyűrűt, Mely Homokkőből Készült, Egy Francia Egyiptológus:

A 3 dimenziós kialakítású atlantiszi gyűrű. Az atlantiszi gyűrű erre tökéletesen megfelel, hiszen az atlantiszi gyűrű, pontosabban annak rajzolata, alakja fehér fénnyel sugárzik, fényspektrumának minden színét tartalmazza. Az atlantiszi gyűrű nemcsak titokzatos, de egyre szélesebb körben elterjedt használati tárgy.

Az Eredeti Atlantiszi Gyűrűt, Mely Homokkőből Készült, Egy Francia Egyiptológus:

Az atlantiszi gyűrű két végén levő háromszögek a sziriuszt jelképezik, amelynek atlantiszi vonatkozásai vannak. A gyűrűn található mértani formák különleges alakhullámokat hoznak létre, melyek védelmet biztosítanak bizonyos káros geofizikai és energetikai hullámok ellen. Az eredeti atlantiszi gyűrűt, mely homokkőből készült, egy francia egyiptológus:

Rendeljen 10.000 Ft Felett Ingyenes Kiszállítással!, Ezustnagyker.hu +36 20 47 11 588 | Info@Ezustnagyker.hu +36 20 47.

A különleges gyűrűt később örökségbe kapta egy szintén francia radiesztéta, aki egy ezoterikus író, kutató segítségével. Az atlantiszi gyűrű nemcsak titokzatos, de egyre szélesebb körben terjed, hiszen védelmező és gyógyító ereje rendkívüli. Az atlantiszi gyűrű sokszorosított másai a gyártásban felhasznált anyagaikban különböznek.

Az Atlantiszi Gyűrű Mellett Az Atlantiszi Karkötő Is Népszerűségnek Örvend.

Howard carter, aki már akkor az atlantiszi gyűrű birtokában volt, az 1920. Az ezoterikus tanítások szerint erős az energetikai kisugárzása, mely fehér mágnseses teret teremt. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése (vagy akár transzformálása) is.

Leave a Reply