+10 Autó Alufelni Központosító Gyűrű Kereső

+10 Autó Alufelni Központosító Gyűrű Kereső

+10 Autó Alufelni Központosító Gyűrű Kereső. Jelenleg autó típus katalógusunkban a fent felsorolt személyautó típusok találhatóak meg. Már több mint 1000 autómodell!

TÁVTARTÓ SP110 10mm 5X112 66.6 HungaroGumi.hu
TÁVTARTÓ SP110 10mm 5X112 66.6 HungaroGumi.hu from hungarogumi.hu

Minden lehetséges méret kombinációval rendelkezünk. Az alufelni méretjelölései alapján lehet meghatározni, hogy mekkora autógumi szerelhető fel rá. A tehermentesítő gyűrű szerepe ugyanis pont az, hogy központosítsa a kereket az agyon, míg a csavarok rögzítenek csak.

Minden Lehetséges Méret Kombinációval Rendelkezünk.

Amennyiben nem találja meg az autóját a. Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Webáruházunkban megtalálhatja az audi autójára a megfelelő felnit.

A Szükséges Központosító (Tehermentesítő) Gyűrűket Két Számadattal Lehet Beazonosítani:

A szükséges központosító (tehermentesítő) gyűrűket két számadattal lehet beazonosítani: Ennek a központosító gyűrűnek külső átmérője 60,1 belső átmérője 57,1. Gyors felni és alufelni keresés autó típus szerint.

Az Alufelni Méretjelölései Alapján Lehet Meghatározni, Hogy Mekkora Autógumi Szerelhető Fel Rá.

Például egy 5×110 15×7 et35 alufelni esetében: A tehermentesítő gyűrű szerepe ugyanis pont az, hogy központosítsa a kereket az agyon, míg a csavarok rögzítenek csak. Jelenleg autó típus katalógusunkban a fent felsorolt személyautó típusok találhatóak meg.

A Gyűrűt Pattintsuk Bele A Felnibe;.

Tehermentesítő gyűrűk minden méret vagy tehermentesítő gyűrűk készleten van, a szállítás ingyenes. Az első szám (5) az alufelnit a kerékhez. Személyautó típushoz autógumi és felni méret keresés.

Kérje Kollégánk Segítségét A 06 30 8 544 566 Telefonszámon!

Az alufelni keresés indításához válassza ki az autó típusát, a modellt, az évjáratot. Először ellenőrizzük a méreteket, hogy pontosan passzoljon a gyűrű a felnibe, és az agyra is. Ezek az autó pontos típusa, évjárattal, motormérettel (ebből már tudjuk a kerékagy méretét),.

Leave a Reply