Bogyós Csavart Ezüst Gyűrű 2022

Bogyós Csavart Ezüst Gyűrű 2022

Bogyós Csavart Ezüst Gyűrű 2022. Laza szerkezetű anker szemekből áll, felülete. Vegye le a lábáról egy ezüstből készült jegygyűrűvel, amelynek különleges csillogása lenyűgözi majd.

CATEYE rózsaszínezüst bogyós karkötő MJ Glass Design
CATEYE rózsaszínezüst bogyós karkötő MJ Glass Design from mjglassdesign.hu

Azonnal szállítjuk 🙂 10 098 ft. Rendelhet hozzá karkötőt, de akár bokaláncot is. Bogyós ezüst nyakláncok, női ezüst.

Ezüst Nyaklánc, Ezüst Nyaklánc Bogyós Szemes Ródiumbevonattal Anyaga:

Laza szerkezetű anker szemekből áll, felülete. Ritka, gondosan válogatott ásványi köves ezüst gyűrűk pl.opál, smaragd, rózsakvarc, borostyán. Nézd végig az aktuális ősz/tél 2022 kollekciót a glami.hu online divatkatalógusában.

Ezüst Gyűrű Ezüst Különlegességek Ezüst Szettek.

Tűnj ki a tömegből, légy elegáns!. Ezüst (14) arany (6) anyag újrahasznosított alumínium (12) sárgaréz (4) fém (4) szűrés. Bizsu, nemesacél és ezüst gyűrűk, női, páros és férfi gyűrűk, divat gyűrűk, egyedi gyűrűk.

Bogyós Ezüst Nyaklánc 18990 Ft Kosárba Teszem;

Allergiamentes fém, a bevonat az. Vásárolja meg a galéria savaria online piactéren: A ródium bevonatos ezüst ékszer színe egy árnyalattal sötétebb és fémesen csillog.

Csodaszép Kézműves Design Gyűrűk Nagy Választékban:

Vegye le a lábáról egy ezüstből készült jegygyűrűvel, amelynek különleges csillogása lenyűgözi majd. Vékony, pici ezüst gömbökkel díszített ezüst bokalánc, hosszabbítószuárral. Ezüst nyaklánc csillogó bogyós ródiumbevonattal.

Kérésre Egyénre Szabott Ékszert Készítünk.

Ugrás a navigációhoz kilépés a tartalomba Ródiumos bevonattal van ellátva, hogy jobban ellenálljon a környezeti hatásoknak és. Sterling ezüst csavar gyűrű fülbevalók.

Leave a Reply