Borostyán Gyűrű Budapest

Borostyán Gyűrű Budapest

Borostyán Gyűrű Budapest. 1041 budapest, templom utca 1. Fontos, hogy előtte telefonon egyeztessetek.

Természetes borostyán gyűrű ezüst foglalatban 53/16,9 mm Ékszer
Természetes borostyán gyűrű ezüst foglalatban 53/16,9 mm Ékszer from galeriasavaria.hu

Nyaklánc, karkötő, fülbevaló és medál. Karikagyűrű, eljegyzési gyűrű ezüst karikagyűrűk, eljegyzési gyűrűk borostyánköves ezüst ékszerek. Jótékony hatása miatt már az ókorban is nagy előszeretettel.

Borostyán Ékszereink Naturálisan És Ezüst Ötvözettel Is Kaphatóak, Legyen Az Gyűrű, Karkötő, Medál, Nyaklánc, Vagy Fülbevaló.

925 tisztaságú ezüst gyűrű valódi borostyán kővel súly: Brossok, fülbevalók, karkötõk, gyöngyláncok, szépen csiszolt gyûrûkövek és vésett medálok készülnek belõle. Az ásványok gyógyító hatásai több évezredes megfigyeléseken, hagyományokon alapszik, de tudományosan nincsenek alátámasztva.

1027 Budapest, Bem József U.

Webshopunk elsősorban borostyán vagy borostyánkő ékszereket forgalmaz.a kövek ezüstbe vannak foglalva vagy ezüsttel vannak szerelve.fülbevaló gyűrű medál nyaklánc. Régóta használja az ékszeripar, hiszen gyönyörű természetes anyag és a borostyán gyógyító hatása is igazolt. A borostyán ékszerek régi időktől fogva nagyon népszerűek, már akkor is hittek gyógyító.

De Ha Neked Azonnal Kell Akkor Előre Egyeztetett Időpontban Ő Vár Téged Átvételi Pontunkon Budapesten A Hajdú Utca 42.

Itt bővebb információt kaphatsz a kő eredetéről, keletkezéséről és lelőhelyeiről. A borostyánból készült vagy azzal ékesített gyűrűk a te kínálatodból sem hiányozhatnak, mivel ez szerves eredetű féldrágakő a vásárlók örök és kortalan kedvence. Jótékony hatása miatt már az ókorban is nagy előszeretettel.

A Borostyánkő Természetes Felszíni Előfordulásai Alapján A Legrégebben Ékszerek Készítésére Használt.

Ebben az esetben természetesen nincs. Valódi borostyán ékkövek, 925 ezüst foglalatban. 1041 budapest, templom utca 1.

A Böszörményi Aranyház Foglalkozik A Legkülönfélébb Csiszolású 1.

Pécsett és budapesten személyesen is át tudod venni a megrendelt ékszeredet az aurum ékszerboltokban. Nyaklánc, karkötő, fülbevaló és medál. Bármely típusú gyémánt ékszer (gyűrű, fülbevaló, nyaklánc) azonnali értékbecslése és készpénzes felvásárlása.

Leave a Reply