Borostyán Gyűrű

Borostyán Gyűrű

Borostyán Gyűrű. Az ásványok gyógyító hatásai több évezredes megfigyeléseken, hagyományokon alapszik, de tudományosan nincsenek alátámasztva. Viseld a régmúlt idők megkövült kincseit az ujjadon!

Ezüst borostyán köves gyűrű "18x21" Ékszer ABC
Ezüst borostyán köves gyűrű "18×21" Ékszer ABC from ekszerabc.hu

A színe attól függ, hogy a gyanta a fa melyik részén keletkezik. Elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait,. Női, és férfi változatokban a.

Web Borostyán, Ezüst, Arany Ékszerek,Gyermek Fülbevalók Széles Választéka Jó Minőség Olcsó Ár.

Kézzel készült ékszer antikolt ezüstbe foglalt tej borostyán kővel. Web stílusos gyűrűk válogatott borostyán kövekkel díszítve, minden alkalomra. Web három köves borostyán és ezüst gyűrű, anyaga:

Kb 1.8 X 1.5 Cm, Súly:

Elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait,. Online boltok, akciók egy helyen az árukereső árösszehasonlító oldalon. Web vásárolja meg a galéria savaria online piactéren:

A Legismertebb Gyógykövek Egyike, Igen Jó Hatással Van A Különféle Bőrbetegségekre, Használhatjuk Ekcéma, Afta, Pikkelysömör, Bőrkiütések, Szemölcsök.

Botostyán ezüst gyűrű (ag925) megjegyzés. 0.6 mm átmérőjű) és 1 db barna (kb. Kis mennyiségben megtalálható fehér, piros és kávészínben is.

Web Borostyán Ezüst Gyűrű (Ag925) Megjegyzés.

Ezért olykor zárványaiban találhatunk apró leveleket,. A legismertebb gyógykövek egyike, igen jó hatással van a különféle bőrbetegségekre, használhatjuk ekcéma, afta, pikkelysömör, bőrkiütések, szemölcsök. Kézzel készült, finom matt ezüst ékszer, nyers borostyánnal.

Ha Más Kivitelben Szeretnéd Kérj Egyedi Ajánlatot A Meskára!

Az ásványok gyógyító hatásai több évezredes megfigyeléseken, hagyományokon alapszik, de tudományosan nincsenek alátámasztva. Borostyán gyűrű árak, eladó borostyán gyűrűk. Web borostyán ékszereink naturálisan és ezüst ötvözettel is kaphatóak, legyen az gyűrű, karkötő, medál, nyaklánc, vagy fülbevaló.

Leave a Reply