Briggs Motor Olajlehúzó Gyűrű

Briggs Motor Olajlehúzó Gyűrű

Briggs Motor Olajlehúzó Gyűrű. Dugattyú gyűrűk kategóriánk kínálatában számtalan kiváló termék várja. Briggs dugattyú gyűrű 65,09mm vékony gyári cikkszám 498680 helyettesítésére.

Briggs & Stratton® olajtömítő gyűrű nívópálca házhoz 28137
Briggs & Stratton® olajtömítő gyűrű nívópálca házhoz 28137 from webbizi.hu

Természetesen technikailag még meg is lehetne valósítani, hogy az olajlehúzó gyűrű semennyi olajat ne engedjen maga fölé. Minden egy helyen, mtd thorx és kínai ohv motor alkatrészek (x) 2019.06.14. A teflontömlős tömlőrugók esetében a tömlő a gyűrű hézagjánál.

Briggs Dugattyú Gyűrű 65,09Mm Vékony Gyári Cikkszám 498680 Helyettesítésére.

09:08 | hirdetés (x) | kategória: Telefonos túlterheltség miatt kérjük inkább emailben érdeklődjön! Sajtóközlemény/hirdetés annyira nagyon bosszantó, amikor az.

A Dugattyú Alsó Gyűrűje Egy Olajáteresztő Gyűrű.

Robogó kisokos dugattyú gyűrű a robogóknál, felhelyezés. Természetesen technikailag még meg is lehetne valósítani, hogy az olajlehúzó gyűrű semennyi olajat ne engedjen maga fölé. Sunday, 26 june 2022 a dugattyúgyűrű meghibásodásának okai és jelei ha megfelelő körülmények között üzemelteti autóját, a dugattyúgyűrű akár 300 000 kilométert.

A Dugattyúban Lévő Horony Mélyebb, Mint A Dugattyúgyűrű Szélessége, Lehetővé Téve A Gyűrű Olajfólián Való Futását.

Széles választékunkból biztosan megtalálod, amit keresel! 90,5 mm x 1,2 x 1,2 x 1,9 mm. Tömlőrugós gyűrűk beszerelése esetén a tömlőrugó hézagjának a gyűrű hézagjával elvágólag kell elhelyezkednie.

Avensis Hibák (Nincsenek:) A Kétütemű Motoroknál Használt Gyűrűk Fajtái, Felépítésük.

Briggs motor alkatrészek széles választéka. ☑️ dugattyú gyűrű az ön járművéhez kedvező áron. Non stop ⏰ online ⏩ ⏩ dugattyú gyűrű:

A Kétütemű Motoroknál Használt Gyűrűk Fajtái, Felépítésük.

A webáruház működése és a rendelés folyamata: Dugattyú gyűrű 65,09 vékony briggs quantum. A teflontömlős tömlőrugók esetében a tömlő a gyűrű hézagjánál.

Leave a Reply