Cambridge Henger Gyűrű Sulya 2022

Cambridge Henger Gyűrű Sulya 2022

Cambridge Henger Gyűrű Sulya 2022. (ez még nemrég jött) de ki tudja pányvázni, ha. Leko 5 m vontatott cambridge henger.

QUIVOGNE rollmot simítós henger cambridge henger az EAgro kft től
QUIVOGNE rollmot simítós henger cambridge henger az EAgro kft től from lxo.hu

Ezen felül bármilyen öntvényigényt igyekszünk az alábbi mérettartományok szerint kielégíteni: Nálunk számos különböző modell várja, rendeljen tőlünk ön is! A hidraulikusan összecsukható, minőségi német gyártmányú ziegler cambridge henger egy kiváló.

Leko 4.8 M Vontatott Cambridge Henger Rugós Símítóval.

Cambridge henger árak, cambridge henger olcsón, cambridge henger vásárlás a jófogáson. Cambridge henger (simító nélkül) 8.3. A hidraulikusan összecsukható, minőségi német gyártmányú ziegler cambridge henger egy kiváló.

A Henger Súlya Háromméteres Kivitelben Kb.

A cambridge hengerek kiválóan használhatók a szántás elmunkálására és az üregek kiegyengetésére. Minimum 50x50x50 mm, maximum 2500x1500x800 mm. A cambridge hengercsaládot sok éves mezőgazdasági gépgyártói és üzemeltetői gyakorlat alapján fejlesztettük ki.

Tavaszi Vetés Után A Henger Használatával Optimális Körülményeket Tudunk Kialakítani A Mag Fejlődéséhez.

A cambridge hengerek kiegészítő magágyművelésre, a talajkapillaritás helyreállítására, rögtörésre és a talajfelszín elegyengetésére alkalmasak. Simítóval a 920.3, vagy mostmár a.2 is. Készletről eladó 6,2m cambridge henger, 530mm gyűrű átmérő, hidraulikus nyitás/zárás, erősített simítólapok stabilizátorral, gyári hátsó.

A Cookie Egy Kisméretű Fájl, Mely Csak Betűket És Számokat Tartalmaz, És Ami Egy Felhasználó.

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cambridge hengerek erős rögtörő és kiváló tömörítő hatással rendelkeznek, melyet alkalmazni lehet a tavaszi vetés után, valamint a szántási egyenetlenség elsimítására. Ø 60 mm termék jellemzők.

Nálunk Számos Különböző Modell Várja, Rendeljen Tőlünk Ön Is!

22 cambridge henger apróhirdetés az ország egész területén. Ezen felül bármilyen öntvényigényt igyekszünk az alábbi mérettartományok szerint kielégíteni: Leko 5 m vontatott cambridge henger.

Leave a Reply