+10 Csavart Szögletes Gyűrű

+10 Csavart Szögletes Gyűrű

+10 Csavart Szögletes Gyűrű. Szögletes női pecsétgyűrű a jewel szeged kft. Csavart női gyűrű gy15 női könnyített gyűrű cirkónia kővel.

Szögletes csavart gyűrű Zsendovics Karikagyűrűk
Szögletes csavart gyűrű Zsendovics Karikagyűrűk from zsendovics.com

25 mm x 10 mm. A kézzel megmunkált, etikus forrásból származó, gyönyörű és nőies sterling ezüst dizájnokat olyan részletek díszítik, mint a. A gyűrű 14 karátos aranyból, préselt technológiával készült.

A Kő 0.09Ct Súlyú És Briliáns Csiszolású.

Lehet eltérő felület kidolgozással, fényes sáv mattított felületek között. Csavart női gyűrű gy15 női könnyített gyűrű cirkónia kővel. Fehér arany, rozé arany, elérhetőségeink:

Telefon +36 212 007 879

Minőség és szakértelem egyenesen a gyártótól! Válassz sterling ezüst gyűrűt a pandora széles gyűrűválasztékából. Nyitott kivitelű színes köves gyűrű.

Ezüst Lánc, Lapos Szögletes Szemek Sűrűn Összekapcsolt Csavart Mintával, Fényes Felszín.

Az arányok betartására érdemes odafigyelni. Szögletes női pecsétgyűrű a jewel szeged kft. A díszítés egyik egyszerű és látványos módja a csík a gyűrűbe.

25 Mm X 10 Mm.

Anyag ez a termék csak az alábbi anyagból. A gyűrű 14 karátos aranyból, préselt technológiával készült. Báv art aukciósház és galéria | 75.

Női Ezüst Gyűrű, Csavart, Széles.

Ha tartós, erős sínrésszel rendelkező, nem lehelet vékony gyűrűt keres, akár saját részre, akár szerettének, akkor tökéletes választás ez a szikrázóan csillogó kővel díszített gyűrű : Fülbevaló ezüstből, csavart karika finoman vésett felülettel. Lehet eltérő felület kidolgozással, fényes sáv mattított felületek között.

Leave a Reply