+10 Dupla Köves Gyűrű

+10 Dupla Köves Gyűrű

+10 Dupla Köves Gyűrű. Fejrészben dupla sorban kisebb kövek fejrész mérete: Köves női gyűrű sárga arany női.

Dupla V Cirkónia köves gyűrű ezustnagyker.hu
Dupla V Cirkónia köves gyűrű ezustnagyker.hu from ezustnagyker.hu

Egy családias, kedves, hangulatos kis bolt budapesten kizárólag eljegyzési gyűrűkre és karikagyűrűkre specializálódva! Az eljegyzési gyűrűk, vagy más néven leánykérő gyűrűk, készülnek szintetikus és valódi kövekkel is. 🙂 1000 éve gyűrűkkel foglalkozunk így.

Piros Szíves Valentinnapi Gyűrű, Szív Köves Valentin Napra Ajándék Ezüst Ékszer.

15 mm x 6 mm. Fekete elegáns kővel díszített, dupla vonalas ezüst női gyűrű az ezüst gyűrű. Az eljegyzési gyűrűk, vagy más néven leánykérő gyűrűk, készülnek szintetikus és valódi kövekkel is.

925 Ezüst Köves Gyűrű, Dupla Hullám Minta, Egyik Hullám Színes Kövekkel Kő:

17×10, 8 mm gyűrű fej magassága: Az itt található gyűrűk mindegyike egyedi igények szerint készült, így az itt feltüntetett árak csak hozzávetőlegesek. A gyűrűkbe a kövek kézzel biztonságosan rögzítve vannak.

Köves Női Gyűrű Sárga Arany Női.

Köves gyűrűvel kezed kecsességét ki tudod emelni. 1, 5 mm gyűrű sin vastagsága: 512113113380 2 890 ft készlet:

Arany Köves Kígyó Alma Dupla Ujjas Gyűrű.

Főkategória gyűrű opál köves ezüst gyűrűk. Tulajdonképpen két egymásra rakott gyűrűről van szó, az alapot egy ezüstszínű. 🙂 1000 éve gyűrűkkel foglalkozunk így.

Ha Nincs Ideje Átlapozni Teljes Kínálatunkat, Válasszon A.

Ha köves jegygyűrűvel, azaz eljegyzési gyűrűvel kérték meg a kezed, akkor azt a bal kezed negyedik, azaz gyűrűsujján kell viselned. Érdemes hangulatodnak, stílusodnak egyéniségenek a leginkább megfelelő ezüst köves gyűrűt. Fehér arany női gyűrű,köves,dupla szoliter típusú.

Leave a Reply