Eladó Brilliáns Köves Gyűrű

Eladó Brilliáns Köves Gyűrű

Eladó Brilliáns Köves Gyűrű. Külföldi szállítás az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre. Időpontot online rendszerünk segítségével foglalhatsz.

0,85 Carátos brill köves fehér arany gyűrű Ékszer Galéria Savaria
0,85 Carátos brill köves fehér arany gyűrű Ékszer Galéria Savaria from galeriasavaria.hu

5.990 ft * 6.890,00 *:. Nem tökéletes a kő, amint ezt az ára is jelzi, viszont ha meglepetést szeretne okozni kedvesének,. Olcsó gyűrű termékek, gyűrű márkák.

Időpontot Online Rendszerünk Segítségével Foglalhatsz.

Változtathatók a színek, kövek, méretek, vastagság. Válassz a letisztult stílusú vitruvio gyöngy és színes drágaköves fülbevaló és gyűrű ékszer szettekből vagy az exkluzív opera gyémánt fülbevalókból, melyeket verdi hősnői ihlettek. Olcsó gyűrű termékek, gyűrű márkák.

Fémjel Mindegyik Külföldi Fémjel Magyar Fémjel Nincs Fémjel Olvashatatlan Fémjel.

Külföldi szállítás az eladó ezt a terméket nem szállítja külföldre. A legtöbbet használt anyagok az arany, ezüst, acél és titán. Online boltok, akciók egy helyen az árukereső árösszehasonlító oldalon.

35 Db Azonnal Elvihető Cirkónia Köves Eljegyzési Gyűrűk Száma A Különböző Méretekben:

Eladó a képeken látható (0. Üzletünk bejelentkezésre tud ügyfeleket fogadni. Kobrás női ezüst gyűrű, kígyó gyűrű , köves kobrás gyűrű minden méretben!

Minden Gyűrű Mellé Díszdoboz Jár És A Benne Lévő Kövekről Tanusítvány.

A briliánsok arról ismertek, hogy gyönyörű fényük van. Nézze meg férfi gyűrű kategóriánk kínálatát. Arany gyűrű árak, arany gyűrű olcsón, arany gyűrű vásárlás a jófogáson.

Férfi Gyűrű Kategóriánkban Megtalálja Az Önnek Legmegfelelőbb Terméket.

Az itt található gyűrűk mindegyike egyedi igények szerint készült, így az itt feltüntetett árak csak hozzávetőlegesek. De, mint láthatod az általam készített gyűrűk között lehet fából, plexiből, kaucsukból is ékszereket. A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok, arculati és tartalmi elemek (pl.

Leave a Reply