+10 Eljegyzési Gyűrű Gyémànttal

+10 Eljegyzési Gyűrű Gyémànttal

+10 Eljegyzési Gyűrű Gyémànttal. Kivételes kialakítás, mely kiemeli az ékköveket a láthatatlan illesztésnek köszönhetően. Egy családias, kedves, hangulatos kis bolt budapesten kizárólag eljegyzési gyűrűkre és karikagyűrűkre specializálódva!

Ágneszabó Ékszerbolt és Kezdőlap Facebook
Ágneszabó Ékszerbolt és Kezdőlap Facebook from hu-hu.facebook.com

Az eljegyzési gyűrű sín legkeskenyebb része, az ujj alsó felületén 2,95mm, legszélesebb része a foglalat mellett 3,3mm. Modern, dinamikus formájú fehérarany gyűrű 14 karátos aranyból. Briliáns csiszolású gyémánt 0,085ct 2,8mm.

Az Eljegyzési Gyűrű Sín Legkeskenyebb Része, Az Ujj Alsó Felületén 2,95Mm, Legszélesebb Része A Foglalat Mellett 3,3Mm.

Eljegyzési gyűrű készletről és megrendelésre, a legszebb természetes drágakövekkel. A szív csiszolású gyémánt igazán romantikus és szép kombináció egy ékszerben. Eljegyzési gyűrű 0,080 ct gyémánt estelle fiatal fehér 0,08 ct.

0.33 Ct Bagett Gyémánt Gyűrű Kerek.

Kivételes kialakítás, mely kiemeli az ékköveket a láthatatlan illesztésnek köszönhetően. Az értékelést képzett szakember végezte, különleges gemológiai eszközök. Arany eljegyzési gyűrű gyémánttal, ha szeretnéd élőben is megtekinteni az ékszert, a mintadarab megtalálható egri üzletünkben.

A Központi Gyémánt 4Karmos Foglalatban Van.

Modern, dinamikus formájú fehérarany gyűrű 14 karátos aranyból. Kombinált arany eljegyzési gyűrű gyémánttal 0,090 ct. A központi gyémánt 4 karmos foglalatban van.

Arany Eljegyzési Gyűrű Gyémánttal 37688.

Jegygyűrűnek hagyományosan azt a gyűrűt nevezzük, amelyet a pár az esküvőn húz egymás ujjára, az eljegyzési gyűrű pedig az a darab, amellyel a leánykérés. Arany eljegyzési gyűrű gyémánttal ha szeretnéd élőben is megtekinteni az ékszert, a mintadarab megtalálható egri üzletünkben. Briliáns csiszolású gyémánt 0,085ct 2,8mm.

A Gyémántgyűrű Választás Nem Mindennapos Esemény, De Mi.

A tanúsítvány, vagy ahogy néha említik, a gyémántosztályozási jelentés, a gyémánt teljes értékeléséről szól. Raktáron fehérarany gyűrű topázzal és eugenie gyémántokkal 0,030. A gyémántgyűrű választás nem mind.

Leave a Reply