Eljegyzési Gyűrű Súlya

Eljegyzési Gyűrű Súlya

Eljegyzési Gyűrű Súlya. Továbbá készülhet platinából vagy ezüstből. A stílusát leginkább a gyűrű felszíni.

Eljegyzési gyűrű L'aura Ékszer
Eljegyzési gyűrű L'aura Ékszer from lauraekszer.hu

Nem mindegy, hogy milyen anyagból készülnek, milyen a falvastagságuk, és hogy mennyire sérülékenyek. Továbbá készülhet platinából vagy ezüstből. A gyűrűben található gyémántok vvs tisztaságúak és g (top wesselton) színűek.

Eljegyzési Fekete Gyémánt Gyűrű 0.262 Ct.

A legfontosabb szempont mégis a. Több, mint fél karátos, ovális formára csiszolt gyémánt kővel díszített eljegyzési gyűrű. A gyűrű foglalataiban 13 db, összesen:

A Különleges Gyémánt Súlya 0,57 Karát És Elegáns Négy Karmos Foglalat Tartja Biztonságban.

Eljegyzési gyémánt smaragd gyűrű 0.237 ct. Vígékszer üzletében 1137 budapest, vígszinház utca 5. A sárga arany gyűrűben található gyémánt aaa tisztaságú és fekete színű.

Eljegyzési Gyűrűinket Raktáron Tartjuk, Így Nem Kell Rendelési Idővel Számolnod!

18k eljegyzési gyűrű fehér aranyból készült, a magyar aranykereskedő zrt. A kő 0.262 ct súlyú és briliáns csiszolású. 402 ct 172 900 ft kosárba a sárga arany gyűrűben található gyémánt aaa tisztaságú és fekete színű.

Gyönyörű Arany Ékszerek, Arany Eljegyzési Gyűrűk Gyémántokkal, Jegygyűrűk, Fülbevalók, Nyakláncok, Karkötők A Savicki.

Az eljegyzési gyűrű árak több szemponttól függnek. Heratis eljegyzési gyűrű, modell iz18842 ez az ékszer 14 karátos aranyból készült. A gyűrűben található gyémántok vvs tisztaságúak és g (top wesselton) színűek.

A Stílusát Leginkább A Gyűrű Felszíni.

A gyémántok összes súlya 0.09ct és baguette. Az ékszer súlya, melyet a termékadatoknál látsz, egy körülbelüli érték, a végső súly a megrendelt mérettől függ. E téren az árak is nagyban ingadozhatnak.

Leave a Reply