+10 Esküvői Gyűrű Doboz 2022

+10 Esküvői Gyűrű Doboz 2022

+10 Esküvői Gyűrű Doboz 2022. 5 cm összetevők fa, ragasztó, fa jellemző esküvő, emlék & ajándék, doboz, esküvői, fából, készült, doboz, gyűrűtartó, egyedi, gyűrű, mintás lehetséges szállítási módok. Mámor gyűrűtartó doboz gyp121 5200 ft mindörökké gyűrűtartó doboz.

Fa gyűrűtartó kerek doboz Sanna Esküvői Meghívó
Fa gyűrűtartó kerek doboz Sanna Esküvői Meghívó from sannaeskuvoimeghivo.hu

A doboz mérete 15x10x4 cm. Elé kerülnek a gyűrűk a mohára tetszés szerint. A képen lévő két designnal kérhető a doboz tetején, megrendelésnél a neveket/ neveket és dátumot (a választott design alapján) a megjegyzésnél.

Esküvői Gyűrű Doboz Barna Színű Mennyiség.

Hozzon létre személyes és felejthetetlen pillanatokat! Elegáns és dekoratív lézeresen kivágott gyűrűtartó doboz. Amikor az álom valóra válik, már.

Gyönyörű Csomagolás Gyűrűk, Esküvői Gyűrűk És Eljegyzési Vagy Esküvői Ruhákhoz Készített Ékszerekhez.

Mámor gyűrűtartó doboz gyp121 5200 ft mindörökké gyűrűtartó doboz. Az esküvői rózsagyűrű dobozok kinyitása élmény, és nem csak egy gyönyörű ékszerdarabot kap, hanem. Elé kerülnek a gyűrűk a mohára tetszés szerint.

Választható Színű Belsővel És Szalaggal Kérhető.

Gyűrűtartó dobozka áttört szív motívummal, natúr vagy barna színben. Lézeres vágott design, új és elegáns. Bérelhető esküvői táblák, esküvői táblák, fa.

Hölgy És Mrs Gyűrűs Doboz, Rusztikus Esküvői Gyűrűtartó Doboz, Fa Esküvői Gyűrűs Doboz P2Y2.

6, 5 cm magas és 10 cm x 12 cm széles (nagy méret) a képen szereplő gyűrűk, fa korong és művirágok csak az illusztráció részei! Kulcstartó készlet fából mr és mrs. Természetközeli esküvőknél méltó dísze lesz a nagy napnak.

Gyűrűs Doboz Díszítve, Natúr Vagy Pácolt Kivitelben, Műmohával Kibélelve.

A terjedelmes és meglehetősen nyilvánvaló hagyományos gyűrűdoboz már régóta esedékes az újratervezéshez. Díszítve, natúr vagy pácolt kivitelben, igény szerint műmohával kibélelve. Heidy egyedi és különleges esküvői kiegészítői.

Leave a Reply