Ezüst Gyűrű 7 Es Méret

Ezüst Gyűrű 7 Es Méret

Ezüst Gyűrű 7 Es Méret. Az antikolt, forgós gyűrűk mérete nem állítható. A középső, forgó részén a fonat minta köze is ezüst fényű, a minta fényesre polírozott.

Gyöngyház köves finom ezüst gyűrű kb. 7es méret/átmérő 17,5 mm
Gyöngyház köves finom ezüst gyűrű kb. 7es méret/átmérő 17,5 mm from galeriasavaria.hu

Az antikolt, forgós gyűrűk mérete nem állítható. 3 napon belül | 1 390 ft. Nézd végig az aktuális ősz/tél 2022 kollekciót a glami.hu online divatkatalógusában.

Azonnal Szállítjuk 🙂 10 098 Ft.

A gyűrűk szélessége miatt a megadott méret. 7 mm x 7 mm. A középső, forgó részén a fonat minta köze is ezüst fényű, a minta fényesre polírozott.

925 Sterling Ezüst, Amit A Magyar.

Az antikolt, forgós gyűrűk mérete nem állítható. Ékszerkirály női eljegyzési gyűrű, ezüst,. Az antikolt, forgós gyűrűk mérete nem állítható.

Fekete Elegáns Kővel Díszített, Dupla Vonalas Ezüst Női Gyűrű Az Ezüst Gyűrű.

Az antikolt, forgós gyűrűk mérete nem állítható. 3 napon belül | 1 390 ft. A minták köze antikolt, a felület fényesre van polírozva.

Köves, Elegáns Lánykérő Eljegyzési Ezüst Gyűrű.

3 napon belül | 1 390 ft. Többféle gyors szállítási mód, ékszerexpressz. Fekete lilion mintás gyűrű részletes kidolgozással.

Vastagsága 0.15 Cm, Súlya 0.8 G.

Budapesten akár 2 órán belül. Nézd végig az aktuális ősz/tél 2022 kollekciót a glami.hu online divatkatalógusában. A minták köze antikolt, a felület fényesre van polírozva.

Leave a Reply