Ezüst Gyűrű Javítás

Ezüst Gyűrű Javítás

Ezüst Gyűrű Javítás. A jegygyűrűk utólagos méret korrekcióját szinte kizárólag csak hidegen préseléssel lehet elvégezni egy erre a célra készített gyűrű pumpa segítségével. Hozza be az aurumba, és mindent megteszünk, hogy ismét büszkén viselhesse.

Kalocsai mintás ezüst 12 mm gyűrű SilverGold Ötvösműhely, egyedi ékszerek
Kalocsai mintás ezüst 12 mm gyűrű SilverGold Ötvösműhely, egyedi ékszerek from silvergold.hu

Nem ritka eset, hogy hajdan kedvenc nyakláncunk, karkötőnk, fülbevalónk éveken át a fiókban hever, mert egyszer elszakadt, eltört vagy kiesett belőle a kő. 19 mm x 6 mm. Kedvenc ékszerét odaütötta a bútorhoz?

Nem Véletlen, Hogy Baráti Kötelékeket, Házassági Kötelékeket Is Jelképez.

Nem ritka eset, hogy hajdan kedvenc nyakláncunk, karkötőnk, fülbevalónk éveken át a fiókban hever, mert egyszer elszakadt, eltört vagy kiesett belőle a kő. Ekkor jön a képbe a gyűrű. Hozza be az aurumba, és mindent megteszünk, hogy ismét büszkén viselhesse.

Klasszikus Ezüst Gyűrűk (Kő Nélkül) Rólunk.

Pécs, smaragd ékszerüzlet arany és ezüst ékszerjavítás pécs Szolgáltatásaink közé tartozik eljegyzési gyűrűk, karikagyűrűk készítése is, melyeket katalógusunkból vagy egyedi, hozott minta, esetleg saját tervezés alapján elkészítünk. Hangsúlyozzuk, hogy arany és ezüst ékszereink minden darabja készleten található,.

Zsírtalanításra Semmiképpen Ne Használjunk Hígítót, Mert Feloldhatja Az Autónk Fényezését.

A gyűrű szélessége 10 mm. Cégünk szakemberei több tíz éves kimagasló szakmai múlttal rendelkeznek. Ezüst gyűrűk széles választékából választhat üzletünkben.

Gyűrű Ujjról Levágása (Ha Nálunk Kéri A Javítást, Ingyenes).

• fontos, hogy úgy töltsük ki a. A jegygyűrűk utólagos méret korrekcióját szinte kizárólag csak hidegen préseléssel lehet elvégezni egy erre a célra készített gyűrű pumpa segítségével. Amennyiben ékszert szeretne készíttetni, vagy javíttatni, esetleg csak szeretne megszabadulni megunt arany, ezüst tárgyaitól, keressen fel minket bizalommal!

Teljes Anyagi És Szakmai Felelősséggel Vállaljuk Arany És Ezüst Ékszerek Igényes Javítását, Készítését Melyet A.

*amennyiben a gyűrű formaterve megengedi, úgy a. Minden aurum zálogház és ékszerüzletben szakképzett. Tekintse meg ezüst gyűrű kínálatunkat.

Leave a Reply