Ezüst Gyűrű Nagy Hegyikristály

Ezüst Gyűrű Nagy Hegyikristály

Ezüst Gyűrű Nagy Hegyikristály. A csiszolt kő mérete ~ 15 x 15 mm. 2, 5cm hosszú és 2, 0cm széles.

Fazettált nagy Hegyikristály medál ezustnagyker.hu
Fazettált nagy Hegyikristály medál ezustnagyker.hu from ezustnagyker.hu

Nagy csepp fazettált hegyikristály ezüst gyűrű. Az oldalon kereshet a kő fajtája, színe, a gyűrű méretére és az árára. A hegyikristály a tisztaság, egyszerűség, tökéletesség köve.

A Hegyikristály A Tisztaság, Egyszerűség, Tökéletesség Köve.

Hegyikristályból faragott angyalszárny medál, ezüst szerkezettel. Nagy csepp fazettált hegyikristály ezüst gyűrű. Jó hatással van a szívre, a tüdőre és a bőrre.

A Csiszolt Kő Mérete ~ 15 X 15 Mm.

Gyönyörű, egyedi hegyikristály ezüst ékszerek, közvetlen a nagykereskedéstől! Ezüst ékszereink a nemesfémvizsgáló és hitelesítő intézet (nehiti) által bevizsgált és ellenőrzött köves ezüst ékszerek, melyek a magyar fémjellel és a névjelünkkel vannak hitelesítve. Ékszer webáruházunk egyik fő célja, hogy széles körben bemutassunk olyan különleges, egyedi ékszereket, mint a holdkő, a labradorit, az ónix, vagy a.

Kiegyensúlyozza A Nem Megfelelő Endokrinrendszert.

8×6 mm, ezustnagyker.hu +36 20 47 11 588 | info@ezustnagyker.hu. Mint a nemi vágy fokozója vonzza a szerelmet az anyagi és a. Nagy csepp fazettált hegyikristály ezüst gyűrű.

2, 5Cm Hosszú És 2, 0Cm Széles.

Hegyikristály ezüst gyűrű díszes foglalattal, antikolt ezüst gyűrű fezettált hegyikristállyal, díszes foglalatban. A legnagyobb csodákat a természet alkotja! Az oldalon kereshet a kő fajtája, színe, a gyűrű méretére és az árára.

Ha Nincs Ideje Átlapozni Teljes Kínálatunkat, Válasszon A Kategóriák Közül, Hogy A Kedvencét Mielőbb Megtalálhassa.

Egyedi, kézzel készült hegyikristály gyűrű. 4033 debrecen, zoványi jenő utca 18. Felerősíti a többi kristály hatását.

Leave a Reply