Ezüst Levél Gyűrű 2022

Ezüst Levél Gyűrű 2022

Ezüst Levél Gyűrű 2022. 12 mm x 7 mm. Állítható méretű, zöld levélmintás ezüst gyűrű.

Izraeli ezüst gyöngy gyűrű "levél" Ékszer ABC
Izraeli ezüst gyöngy gyűrű "levél" Ékszer ABC from ekszerabc.hu

Középen nagy méretű cirkónia kővel, a gyűrű oldal pedig apró kövekkel díszítve. A forgóbetét összeillesztésénél a minta hiányos. Nézd végig az aktuális ősz/tél 2022 kollekciót a glami.hu online divatkatalógusában.

Swarovski Arany Színű Levél Gyűrű Kristályokkal Gyűrű Kategóriában, Arany Színben.

Gyűrű sterling ezüstből ródium bevonattal, felső részén hold motívummal. Rozsdamentes acélból készült masszív gyűrű ezüst színben szélesedő vállakkal. Egymásba hajló levelek, falevél női ezüst gyűrű ékszer anyaga:

A Levél Gyűrűt Természeti Forma Ihlette, Magában Foglalja Az Organikus.

Antikolt sterling ezüst forgó betétes gyűrű lánc motívummal. Klasszikus ezüst gyűrűk (kő nélkül) rólunk. Női és férfi ezüst gyűrűk, egyedi kínálata egy helyen, akár ingyenes kiszállítással.

A Forgóbetét Összeillesztésénél A Minta Hiányos.

A gyűrű felső részét arany színű marihuána levél díszíti. Ezüst türkiz köves gyűrű levél raktárkészlet: 925 ródiumos ezüst cirkónia köves gyűrű.

925 Tisztaságú Ezüst, Kristályi, Cirkónia És Féldrágaköves Gyűrűk.

Az antikolt levél mérete ~ 13 x 7 mm, a kő ~ 6 mm átmérőjű. Opál köves ezüst gyűrűk 16 termék. A jól megválasztott gyűrű a női kezet még inkább kecsessé.

Ródiumos Ezüst, Cirkónia Köves Gyűrű.

Ezüst és rose gold gyűrűk is. Az ezüst gyűrű minden hölgy kedvelt ékszereinek egyike, ez a nemesfém már az egyiptomi kultúrában is megjelenik. A levél gyűrűt természeti forma ihlette, magában foglalja az organikus.

Leave a Reply