+10 Fehér Arany Gyűrű Karcolódik

+10 Fehér Arany Gyűrű Karcolódik

+10 Fehér Arany Gyűrű Karcolódik. 14 karát finomságú, fehér arany karikagyűrű, mintázata domborított, két szélén fényes középen matt felületű, rendelhető sárga és rose aranyban is, 4mm széles. 2mm széles sárga és fehér színű elemekből készül.

KARBON FEKETE GYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ ÉS ÉKSZER Titán, ezüst, arany
KARBON FEKETE GYŰRŰ, KARIKAGYŰRŰ ÉS ÉKSZER Titán, ezüst, arany from farkasekszer.hu

Nem feketedik mint az ezüst, akár gyógyvizes. Felülete matt hatású és mindegyik teljesen egyedi, nem. 14 karát finomságú, fehér arany karikagyűrű, mintázata domborított, két szélén fényes középen matt felületű, rendelhető sárga és rose aranyban is, 4mm széles.

14 Karát Finomságú, Fehér Arany Karikagyűrű, Mintázata Domborított, Két Szélén Fényes Középen Matt Felületű, Rendelhető Sárga És Rose Aranyban Is, 4Mm Széles.

Ha valakinek szélesebb ujja van, általában a túl széles gyűrűk nem szoktak jól. 17 999 ft 14 399 ft 14 karát finomságú, 0. Arany ékszereink megalkotásánál hagytuk magunkat önök által inspirálni.

14 Karát Finomságú, 0.8 Gramm Tömegű, 5.8 Mm Széles, 1.31 Cm Hosszú, Fehér Arany, Ródiumozott, Rózsaszín Köves, Szív Alakú, Előlkapcsos, Baby Fülbevaló.

A fehérarany az arany egyik ötvözete, színe az ötvözők miatt fehér.a fehéraranyat gyakran összetévesztik az ezüsttel, a platinával vagy ezek ötvözeteivel, azonban ezek teljesen. Ez a kő ha befoglalják teljesen úgy néz ki mint egy egykarátos, ugyanakkor lényegesen olcsóbb. Ezért olyan gyűrűkínálatot hoztunk létre, amelyet nem csak a hölgyeknek, hanem az uraknak, sőt a kis.

A Külső Kialakítás Egyrészről Kényelmi Szempont, Másrészről Természetesen Esztétikai Is.

Olcsóbb mint bármelyik nemesfém (arany, ezüst). Ingyen szállítás 24 órán belül, 30 nap a cserére. 5 gr súlyú 14 karátos fehér arany eljegyzési gyűrű 0, 25 ct os középső és mellette 0.

Arany Gyűrűk Kedvezménnyel Akár 54% , Arany És További Arany Ékszerek Raktáron.

A férfiak körében nagyon népszerűvé váltak a sárga. Felülete matt hatású és mindegyik teljesen egyedi, nem. Nagyon szép gesztus, és a menyasszony is örülni fog, ha nemcsak fehér arany eljegyzési gyűrű kerül az ujjára a kézfogója napján,.

Az Arany Önmagában Mint Anyag Túl Lágy És Puha, Ezért Kizárólag Aranyból (Színarany) Nem Szokás Ékszert Előállítani, Mert Könnyen Eldeformálódhat.

Nem feketedik mint az ezüst, akár gyógyvizes. A leendő vőlegények között vannak olyanok, akik kész terméket. Egyre elterjedtebb magyarországon is a fehér arany eljegyzési gyűrű, amelyet a legtöbb esetben drágakövekkel ékesítenek.

Leave a Reply