Fehér Arany-Sárga Arany Eljegyzési Gyűrű

Fehér Arany-Sárga Arany Eljegyzési Gyűrű

Fehér Arany-Sárga Arany Eljegyzési Gyűrű. A gyűrű fehér, sárga és rozé arany. 18k fehér arany eljegyzési gyűrű, gyémántokkal.

Sárgafehér 14 karátos arany szoliter gyűrű süllyesztett foglalattal
Sárgafehér 14 karátos arany szoliter gyűrű süllyesztett foglalattal from www.ekszerboltom.hu

Különleges kézzel készült sárga arany eljegyzési ajándék, illetve kísérő gyűrű, más néven szoliter gyűrű. Az eljegyzési gyűrűk általában aranyból készülnek, de színük lehet. A hagyományos színeket és formákat részesíted előnyben?

Fehér Arany Eljegyzési Gyűrű Cirkóniákkal Coletta 66 590 Ft 73 990 Ft.

A hagyományos színeket és formákat részesíted előnyben? A white gold ékszer arany ékszerei egész életeden át kincsek lesznek. Fehér arany eljegyzési gyűrű 14 karátos aranyból, fényes felületű.

Különleges Kézzel Készült Sárga Arany Eljegyzési Ajándék, Illetve Kísérő Gyűrű, Más Néven Szoliter Gyűrű.

Egy családias, kedves, hangulatos kis bolt budapesten kizárólag eljegyzési gyűrűkre és karikagyűrűkre specializálódva! Kérlek, fogadd el, hogy a legmagasabb. Minimalizmus inspirálta dizájn egy elegáns eljegyzési gyűrűben, amelynek domináns eleme egy fenségesen virító, központi, tündöklő cirkon, sima sárga arany vonalakba.

18K Fehér Arany Eljegyzési Gyűrű, Gyémántokkal.

A fatumjewels galéria megalkotta a tökéletes üzenetet egy sárga arany gyémánt eljegyzési gyűrű formájában. A kész ékszerek vásárlása gombra kattintva át tudja tekinteni ezt a mesés választékot! Egy sárga, fehér vagy vörös arany gyűrű féldrágakövekkel.

Válasszon 14 Karátos Sárga, Fehér, Rozé Arany Eljegyzési Gyűrűjeinkből És Rendelje Meg Online Ékszer Webáruházunkból.

Fehér arany eljegyzési gyűrű kategória. Központi foglalatában, mely négy karmos foglalat, egy darab 0,2 karátos gyémánt van. A sárga arany fényes felülete és a briliáns gyémánt ragyogása valódi értéket közvetít.

Írja Be A Mintaszámot Majd Kattintson A.

A stílus az, amikor szavak nélkül mutatkozol be. Eljegyzési gyűrű, arany gyűrű, arany ékszerek széles választékban és méretben, webáruházunkban és szegedi ékszerüzletünkben. Raktáron arany gyémánt eljegyzési gyűrű 0,040 ct 0,05 ct.

Leave a Reply