+10 Fehérarany Gyűrű 61 Méretben

+10 Fehérarany Gyűrű 61 Méretben

+10 Fehérarany Gyűrű 61 Méretben. Kezdőlap / üzlet / arany ékszer / arany gyűrű / fehérarany gyűrű. Arany karikagyűrű, arany gyűrű, arany ékszerek széles választékban és méretben, webáruházunkban és szegedi ékszerüzletünkben.

Arany színű gyűrű (66029/61) 18 Classicgold
Arany színű gyűrű (66029/61) 18 Classicgold from classicgold.eu

Minden egyes gyűrűnk hosszú távra lett tervezve. Katalógusunkban kis sorozatban gyártott prémium minőségű női gyűrűket talál. Minden egyes gyűrűnk hosszú távra lett tervezve.

Ez Azt Jelenti, Hogy A Gyűrű Sínje Nem Deformálódik.

Minden egyes gyűrűnk hosszú távra lett tervezve. Egy méretállítást a gyűrű ára tartalmaz, ezt. A sportos nő olyan, aki elfelejti levenni a gyűrűt, ha elmegy futni.

A Fehérarany Az Arany Egyik Ötvözete, Színe Az Ötvözők Miatt Fehér.a Fehéraranyat Gyakran Összetévesztik Az Ezüsttel, A Platinával Vagy Ezek Ötvözeteivel, Azonban Ezek Teljesen.

14 karátos (au585) kő nélküli fehérarany gyűrű. Kezdőlap / üzlet / arany ékszer / arany gyűrű / fehérarany gyűrű. 55 250 ft 61 390 ft.

Katalógusunkban Kis Sorozatban Gyártott Prémium Minőségű Női Gyűrűket Talál.

Katalógusunkban kis sorozatban gyártott prémium minőségű női gyűrűket talál. Ez azt jelenti, hogy a gyűrű sínje nem deformálódik. Fehér arany gyűrű, női arany gyűrű, arany gyűrű, arany ékszerek széles választékban és méretben, webáruházunkban és szegedi ékszerüzletünkben.

Fehérarany Gyűrű Két 0,020 Ct Gyémánt Szívvel Salome Fehér 0,02 Ct.

Ez a kedves szívekkel díszített fehér arany gyűrű ötletes ajándék lehet, ha elmondaná szerettének mennyire szereti, de nem talál rá szavakat. A gyűrűk kívül belül is domborúak (komfort) így a hosszútávú kényelem garantált. Minden egyes gyűrűnk hosszú távra lett tervezve.

A Gyűrűmérő Sablon Ide Kattintva Érhető El.

A gyűrű 6 mm széles. A megrendelés kifizetése után ingyenes gyűrűmérő küldünk az ujj kerületének leméréséhez. Fehérarany gyűrű, 14 karátos, rhodiumoztt fehérarany gyűrűk, cirkónia kővel, kő nélkül.

Leave a Reply