Fehérarany Köves Eljegyzési Gyűrű

Fehérarany Köves Eljegyzési Gyűrű

Fehérarany Köves Eljegyzési Gyűrű. Egyedülálló gyártói garanciáink biztosítják azt, hogy a lánykérés ne a gyűrűn múljon. 3 köves arany eljegyzési gyűrű:

Gyémánt köves fehérarany eljegyzési gyűrű Női arany gyűrű 1068004
Gyémánt köves fehérarany eljegyzési gyűrű Női arany gyűrű 1068004 from www.ekszershop.hu

14 karát (0,585 ezrelék színaranytartalom/g), 18 karát (0,750 ezrelék színaranytartalom/g) vagy. Ennél a gyűrűnél egy sötétzöld. A fehérarany eljegyzési gyűrű a legkedveltebb az összes többi eljegyzési gyűrű közül.

A Fehérarany Eljegyzési Gyűrű Gyanánt Is Remek Választásnak Bizonyul, Így Ha Most Készül A Nagy Napra, Akkor Jó Eséllyel Találhatja Meg A Kínálatban Az Ideális Ékszert.

Az eljegyzési gyűrűt ma már többnyire csak a pár hölgy. Klasszikus és kedvelt fazonú, cirkónia kővel ékített, ródiummal bevont, szoliter arany eljegyzési gyűrű. Nézz meg fehérarany ékszerek kategóriánk kínálatát.

Fehérarany Ékszerek Kategóriánkban Megtalálja Az Önnek Legmegfelelőbb Terméket.

3 köves arany eljegyzési gyűrű: Napjainkban az eljegyzési gyűrű általában egy köves, többnyire ezüstből vagy fehérarany gyűrű, amelyet a vőlegény húz kedvese ujjára. Ingyen szállítás 24 órán belül, 30 nap a cserére.

Egyedülálló Gyártói Garanciáink Biztosítják Azt, Hogy A Lánykérés Ne A Gyűrűn Múljon.

Fehérarany eljegyzési gyűrű 0,040 ct gyémánttal. Eljegyzési gyűrűk kedvezménnyel akár 54% , arany és további arany ékszerek raktáron. Eljegyzési gyűrűk arany ezüst karikagyűrűk.

Tekintse Meg Exkluzív, Luxus Eljegyzési Gyűrűinket Melyek Biztosan Elvarázsolják Kedvesét Amint Megpillantja.

Áttört mintás köves arany eljegyzési gyűrű. A fehérarany azért szürkésfehér színű, mert az. 22 karát (0,916 ezrelék színaranytartalom/g).

Kiváltképp, Ha Egy Vagy Több Gyémántkő Ékesíti!

Fehérarany női gyűrűink között találtok eljegyzésre jegygyűrűt, házassági évfordulóra, születésnapra és névnapra szebbnél szebb női gyűrűt az egyszerűtől a különlegesig. 14 karát (0,585 ezrelék színaranytartalom/g), 18 karát (0,750 ezrelék színaranytartalom/g) vagy. Gyémánt jegygyűrűk, gyémánt karikagyűrűk, valamint smaragd, zafír, topáz drágakővel díszített arany karikagyűrű, eljegyzési gyűrű és fülbevalók szaküzlete.

Leave a Reply