Felni Központosító Gyűrű 65.1-57.1 2022

Felni Központosító Gyűrű 65.1-57.1 2022

Felni Központosító Gyűrű 65.1-57.1 2022. A központosító gyűrű, más néven tehermentesítő gyűrű, azt a célt szolgálja, hogy az autó kerékagyára, központba. Termék leírása vélemények (1) vita.

Új alufelni gyári méretekre optimalizálva fix furattal Dezent Felni
Új alufelni gyári méretekre optimalizálva fix furattal Dezent Felni from www.felninet.hu

Akkor szükséges, ha a felni középfurata nagyobb, mint a. 4db műanyag központosító (tehermentesítő) gyűrűk. Ezen kívül forgalmazunk viper, gmp, rotex,.

A Központosító Gyűrű, Más Néven Tehermentesítő Gyűrű, Azt A Célt Szolgálja, Hogy Az Autó Kerékagyára, Központba.

Az ats, anzio, arcasting, avus és silver line márkák kizárólagos forgalmazói vagyunk magyarországon. Akkor szükséges, ha a felni középfurata nagyobb, mint a. Termék leírása vélemények (1) vita.

Az Ats, Anzio, Arcasting, Avus És Silver Line Márkák Kizárólagos Forgalmazói Vagyunk Magyarországon.

Ennek a központosító gyűrűnek külső átmérője 60,1 belső átmérője 57,1. A központosító gyűrű, más néven tehermentesítő gyűrű, azt a célt szolgálja, hogy az autó kerékagyára, központba. 65,1 mm kerékagy furat átmérője:

Mi Vagyunk A Legnagyobb Szlovák.

Mi vagyunk a legnagyobb szlovák. Ennek a központosító gyűrűnek külső átmérője 74,1 belső átmérője 57,1. Felni központosító gyűrű 65,1 x 57,1 mmaz ár egy központosító gyűrűre vonatkozik.ha 2 gyűrűre van szüksége, akkor 2db terméket kell megrendelnie.a köz

Ennek A Központosító Gyűrűnek Külső Átmérője 66,6 Belső Átmérője 57,1.

4 db a legnépszerűbb autómárkák kerékagy méretek szerint: A központosító gyűrű, más néven tehermentesítő gyűrű, azt a célt szolgálja, hogy az autó kerékagyára, központba. A központosító gyűrű, más néven tehermentesítő gyűrű, azt a célt szolgálja, hogy az autó kerékagyára, központba.

Felni Központosító Gyűrű 70,1 X 57,1 Mmaz Ár Egy Központosító Gyűrűre Vonatkozik.ha 2 Gyűrűre Van Szüksége, Akkor 2Db Terméket Kell Megrendelnie.a Köz.

4db műanyag központosító (tehermentesítő) gyűrűk. Ezen kívül forgalmazunk viper, gmp, rotex,. Vagy postai utánvéttel megrendelhető itt.

Leave a Reply