Fpm O Gyűrű

Fpm O Gyűrű

Fpm O Gyűrű. Érvényes árakat csak jelszóval belépve. Web swks egy vezető tervező és gyártója viton fkm fpm ffkm o gyűrű zöld színű.

FixTrend Steel press Ogyűrű, szolár, 22mm, FPM zöld Gépész Holding
FixTrend Steel press Ogyűrű, szolár, 22mm, FPM zöld Gépész Holding from gepesz.hu

Jelenleg üres (c) 2009 ktt kubinszky tömítéstechnika kft. Glicerin alapú hidraulika folyadék, fékolaj, forróvíz: Az ár bejelentkezés után látható!

+420 607 420 607 +420 777 666 555

Típus megnevezés csomagolás mértékegység ár áfa nélkül ; A minőségi anyagokkal, a finom kivitelezéssel és a versenyképes áron készült gumitermékeinknek a. Érvényes árakat csak jelszóval belépve.

Kémiailag Agresszív Anyagok És Magas Hőmérséklet:

A minőségi anyagok, a finom kidolgozás és a versenyképes ár által kínált. Web swks egy vezető tervező és gyártója viton fkm fpm ffkm o gyűrű zöld színű. Jelenleg üres (c) 2009 ktt kubinszky tömítéstechnika kft.

Web Fedezze Fel Itt Nagy Választékunkat Az Ipar Mindegyik Ágazatához!

Az ár bejelentkezés után látható! Kör alakú, kör keresztmetszetű, végtelenített gyűrűk. Az itt látható raktárkészlet valós de az árak nem.

A Tömítő Hatást A Keresztmetszet Deformációjával Érik El A Beépítést.

Nagyobb méreteket megrendelés esetén szerezzük be. Glicerin alapú hidraulika folyadék, fékolaj, forróvíz: Az fkm vagy fpm (viton) anyagok nagyon magas hőállósággal és vegyi ellenállósággal rendelkeznek.

Leave a Reply