Jáspis Gyűrű

Jáspis Gyűrű

Jáspis Gyűrű. Stresszes időkben életben tart és támogat; Web bárányos ezüst gyűrű, egyedileg készült precíz mestermunkával.

Gyönyörű zebra jáspis 925 ezüst gyűrű 58/18,5 Ékszer Galéria
Gyönyörű zebra jáspis 925 ezüst gyűrű 58/18,5 Ékszer Galéria from galeriasavaria.hu

Egyensúlyban tartja a test ásványi anyag tartalmát. Web a jáspis úgy ismert, mint a „legkiválóbb gondoskodó”. Megosztás a twitteren megosztás a facebookon megosztás a pinteresten.

Web Óriás Mokai Jáspis Gyűrű, Egyedi, Óriás Méretű, Különleges Színezető Mokai Jáspis, Letisztult Ezüst Foglalalattal A Kő Mérete:

Megosztás a twitteren megosztás a facebookon megosztás a pinteresten. A választás fő szempontja az adott kő színe, amelyet a megfelelő 7 csakra működésekhez párosítunk. A vörös jáspis jól bevált stressz oldó, tisztítja az aurát, valamint segít az életedben lévő bonyolult problémák átlátásában.

A Gyűrű Felülete Ízlésesen Mattított.

A bájosan stilizált báránykát kerek gyűrűsínre illeszti a készítője. Alapja nyitott, állítható, mintásra kalapált, antikolt, polírozott. A gyűrű mérete fazonjából adódóan állítható, így nem kell aggódni a méret probléma miatt.

Web Jáspis És Ezüst Gyűrű, Zituccia Ékszer.

Kos, nyilas, skorpió, halak, szűz,. Web a gyűrű tiffany technikával kézült üledéki jáspis ( variszcit ) és ólommentes, ezüsttartalmú ón felhasználásával. Web bárányos ezüst gyűrű, egyedileg készült precíz mestermunkával.

A Jáspis Változatainak Megfelelő Minden Csakra.

Web egy jáspis gyűrű a hóban egyszerűen csak szép. Növeli a lelki erőt, újult életerőt ad. A jáspis átlátszatlan, mikrokristályos kvarc változat.

Nyugalmat És A Teljesség Érzetét Biztosítja.

Web a jáspis úgy ismert, mint a „legkiválóbb gondoskodó”. Web teljes egészsében kézzel készült, vörösréz huzalból tekert gyűrű, színes jáspis (8 mm) gyönggyel. 52×23 mm, memagasság fogalattal +36 20 47 11 588 |.

Leave a Reply