Központosító Gyűrű Rajz

Központosító Gyűrű Rajz

Központosító Gyűrű Rajz. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! A központosító gyűrű, más néven tehermentesítő gyűrű, azt a célt szolgálja, hogy az autó kerékagyára,.

Műszaki alapismeretek Tudásbázis
Műszaki alapismeretek Tudásbázis from tudasbazis.sulinet.hu

Web a könnyűfém keréktárcsák esetében a gyári alufelnikhez nem szükséges központosító gyűrű, annak középfurata is egyezik a hozzá való autókerék agyának méretével. Akkor szükséges, ha a felni középfurata nagyobb, mint a kerékagy közepének átmérője. Amennyiben a felni belső mérete nem egyezik az autó kerékagy méretével, úgy azt a hézagot ezzel a.

Rendelés Leadás Előtti Készletegyeztetés Szintén Ajánlott !.

A központosító gyűrű a kereket pontosan az agyra központosítja. Web a könnyűfém keréktárcsák esetében a gyári alufelnikhez nem szükséges központosító gyűrű, annak középfurata is egyezik a hozzá való autókerék agyának méretével. Telephelyünkön ingyenes a gumiabroncs és felni átvétel amennyiben nálunk szerelteti.

Web A Központosító Gyűrű Felszerelése Nagyon Egyszerű:

A gyűrűt pattintsuk bele a felnibe;. Web a felni centrum kft. Alumínium felni központosító gyűrű 74,1 x 65,1 mm.

Web Központosító Gyűrű Autostyle Kerékhez Amennyiben Bármilyen Kérdése Merülne Fel, Kérem Telefonáljon.

Ezen kívül forgalmazunk viper, gmp,. A központosító gyűrű, más néven tehermentesítő gyűrű, azt a célt szolgálja, hogy az autó kerékagyára,. Web kerékcsavarok és központosító gyűrűk.

Web Ennek A Központosító Gyűrűnek Külső Átmérője 65,1 Belső Átmérője 60,1.

Először ellenőrizzük a méreteket, hogy pontosan passzoljon a gyűrű a felnibe, és az agyra is. Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Web felni központosító gyűrű 73,1 x 71,6 mm.

Amennyiben A Felni Belső Mérete Nem Egyezik Az Autó Kerékagy Méretével, Úgy Azt A Hézagot Ezzel A.

Ügyfélszolgálat +36 70 381 6087. Akkor szükséges, ha a felni középfurata nagyobb, mint a kerékagy közepének átmérője. Az ats, anzio, arcasting, avus és silver line márkák kizárólagos forgalmazói vagyunk magyarországon.

Leave a Reply