Kompresszió Gyűrű

Kompresszió Gyűrű

Kompresszió Gyűrű. Web a dugattyúknak olyan gyűrűi vannak, amelyek a dugattyút a henger falához zárják., a felső gyűrű a tömítés nagy részét elvégzi, míg a másodlagos gyűrű elkapja azt,. Web dugattyú webáruház, ahol minden típushoz megtalálod a keresett motorikus alkatrészt.

Kompresszió gyűrű hiba Gépkocsi
Kompresszió gyűrű hiba Gépkocsi from nataros.ru

A fehér lerakódás általában a túlmelegedéstől alakul ki. Web dugattyú webáruház, ahol minden típushoz megtalálod a keresett motorikus alkatrészt. Web a dugattyúknak olyan gyűrűi vannak, amelyek a dugattyút a henger falához zárják., a felső gyűrű a tömítés nagy részét elvégzi, míg a másodlagos gyűrű elkapja azt,.

A Gyűrűk Egyenletesen Elosztják Az Olajat A Henger Falán.

Kerül és a gyűrű hornyok kiverődtek. Vásárolj, vagy olvass részletesen a motor egyik legfontosabb alkatrészéről: Web dugattyús gyűrűk maximálisan szorosan egymás mellett.

0,97 Mm Olajáteresztő Gyűrű Szélesség:

Idővel a gyűrű hozzákopik a hengerhez, de ennek. Web kompresszor dugattyú gyűrű 62x4mm 93 010 521 65×4. Web az olajos lerakódás a gyűrűk kopását vagy a szelepek elégtelen zárását jelzi.

Web A Dugattyúknak Olyan Gyűrűi Vannak, Amelyek A Dugattyút A Henger Falához Zárják., A Felső Gyűrű A Tömítés Nagy Részét Elvégzi, Míg A Másodlagos Gyűrű Elkapja Azt,.

Web tehermentesítő gyűrű abban az esetben szükséges, ha nem a gyárilag az autóh. Web kompresszió gyűrű 44mm (gyári), külső átmérő: Merkel l43 dugattyútömítés 22 féle.

A Munkafelület A Henger Hosszanti Hiányzik Kockázatokat.

Két horonyba való gyűrűből áll. Kompresszió mérő készlet benzin és diesel motorokhoz. Kompresszor dugattyú gyűrű 62x4mm 93 010 521 65×4.

Autótechnika 2010 I 11 29.

0.95 mm, elektromos kerékpár webáruház Gyűrű fölé jutó kevéske olaj. Két horonyba való gyűrűből áll.

Leave a Reply