Nfc Gyűrű Ár

Nfc Gyűrű Ár

Nfc Gyűrű Ár. Lakjon jól a szem is, nem csak a száj! A legújabb ip67 vízálló támogatás 5g mobiltelefon intelligens gyűrű nfc oura gyűrű divat csúcstechnológiás nfc többfunkciós vízálló intelligens gyűrű.

Android okos gyűrű okostelefonhoz NFC intelligens multifunkcionális
Android okos gyűrű okostelefonhoz NFC intelligens multifunkcionális from kinaiwebaruhaz.hu

Óriási kényelmet biztosít tehát a viselhető pénztárca, de. Web xiaomi poco x3 nfc tartó/állvány. Számos okostelefon, terminál, adatgyűjtő és.

Web Xiaomi Poco X3 Nfc.

A megtakarítás a termék eredeti eladási árához képest értendő. Óriási kényelmet biztosít tehát a viselhető pénztárca, de. Web vásároljon legjobb kék ntag213 nfc tag gyűrű multifunkcionális intelligens gyűrű titán acél intelligens viselet ujj digitális gyűrű nőknek a garantált legalacsonyabb áron.

Számos Okostelefon, Terminál, Adatgyűjtő És.

+ szállítási díj 1 390. Web geometrikus vonalvezetésű ezüst női gyűrű. • 1117 budapest, budafoki út 70.

Web Okos Gyűrű Smartring R4 Beépített Nfc Modullal Névjegykártya Megosztására És Telefonon Lévő Fájlok Megosztására Érintéssel.

Web bármilyen nfc képes android telefonnal együttműködik. A legújabb ip67 vízálló támogatás 5g mobiltelefon intelligens gyűrű nfc oura gyűrű divat csúcstechnológiás nfc többfunkciós vízálló intelligens gyűrű. Tornagyűrű 421 (76392) erősítsd karjaid és mozgékonyságod a tornagyűrűkkel!

Web Vásárlás Nfc Többfunkciós Vízálló Intelligens Gyűrű Intelligens Viselet Ujj Digitális Gyűrű, Hamarosan Eladásra Kerül.

Web az nfc támogatással ellátott intelligens gyűrű lehetővé teszi a mobiltelefon feloldását vagy lezárását, a kártyák újratöltését vagy a fájlok átvitelét. 10 es méret belső átmérő: A mobilfizetésre hitelesített nfc gyűrűre kalapozó kampány három éve átütő sikerrel zárul, a kitűzött 30.000 font helyett.

Fedezze Fel A Inspiráló, Megfizethető Minőségű Vásárlást A.

A csengetés programozható egy mobiltelefonnal,. Web minden gyűrűnkben ott van a több, mint egy évtizedes tapasztalat, a megbízhatóság, extra garanciák, műhelyháttér és a segítőkész, profi ékszertanácsadó csapat. Web az nfc egy innovatív technológia, amely felhasználható az nfc modult tartalmazó intelligens gyűrű programozására.

Leave a Reply