Vékony Arany Gyűrű

Vékony Arany Gyűrű

Vékony Arany Gyűrű. Köves női arany gyűrű kínálatunkban gyémánt, brill, cirkónia vagy opál kővel díszített 14 karátos sárga, fehér vagy rozé arany eljegyzési gyűrűkből válogathat. A lapidírozás során a gyűrűt sok, nagyon vékony arany, vagy ezüst lapocskákból építik fel.

Vékony kis soliter arany gyűrű
Vékony kis soliter arany gyűrű from www.ekszershop.hu

4mm széles fehér és 2mm széles rozé színű arany. Ingyen szállítás 24 órán belül, 30 nap a cserére. Arany karikagyűrű, arany gyűrű, arany ékszerek széles választékban és méretben, webáruházunkban és szegedi ékszerüzletünkben.

Női Arany Gyűrűk Ajándék Ötletek.

Facebook twitter pinterest linkedin telegram. Arany karikagyűrű, arany gyűrű, arany ékszerek széles választékban és méretben, webáruházunkban és szegedi ékszerüzletünkben. Gyártás az adott méretre a megrendelt anyagból történik a megrendelést követő munkanapon.

A Lapidírozás Során A Gyűrűt Sok, Nagyon Vékony Arany, Vagy Ezüst Lapocskákból Építik Fel.

Sokáig élt a köztudatban az elgondolás, hogy a nagy napot kizárólag az arany fénye ragyoghatja be a. Érdekes mintákkal vésett, valamint vékony és vastag típusú modellek is. Olcsó 585 arany gyűrű vékony fényes szárak két csillogó cirkónia nagyság.

62 Vásárlás 36 575 Ft!

103 010 ft 121 190 ft. Ingyen szállítás 24 órán belül, 30 nap a cserére. A cirkónia kő nemcsak a gyűrűk vagy a medálok esetében juthat szerephez, hanem a fülbevalók kapcsán is.

Lila Ekszer Eshop Arany Gyűrűk 14 Karátos.

Az ősi egyiptomban már 5000 évvel ezelőtt is viseltek láncokat, illetve karkötőket, fülbevalókat és természetesen. Ez teszi lehetővé, hogy a későbbiekben a gyűrű méretén változtatni lehessen. A gyűrű mindig egy végtelen, soha véget nem érő szerelmi jelkép volt.

Sárga Arany Köves,Vékony Női Gyűrű.

Ezek amúgy azok az ékszer fajták, amelyek egyetlen nő gyűjteményéből sem. Gyűrű méretező letöltése folytatás >> gyűrű gyűrű kínálatunkban. 6mm széles enyhén domború (ld) karikagyűrű.

Leave a Reply